Yum Commerce

Yum Commerce d.o.o. je proizvodno, trgovinsko i uslužno preduzeće koje se bavi proizvodnjom ukrasnih lajsni i elemenata od polistirola. Osnovano je 1997. godine u Subotici. Proizvodni program obuhvata preko 350 vrsta unutrašnjih i fasadnih proizvoda, koji značajno pojednostavljuju izvođenje dekorativnih završnih radova u  građevinarstvu. Zahvaljujući širokoj paleti proizvoda, pružamo Vam mogućnost bez preveliko ulaganja učinite svoj dom lepšim i prijatnim. Predonsti ovih proizvoda su: lakoća materijala, pojednostavljena ugradnja i lako bojenje u željeni ton. 

Zahvaljujući sopstvenoj proizvodnji možemo brzo ostvariti želje klijenata, izradu specijalnih, vanstandardnih profila i elemenata. 

Na osnovu našeg višegodišnjeg iskustva i tehičke podrške koju posedujemo, u skladu sa Vašim potrebama možemo Vam pružiti kompletnu ponudu zasnovanu na Vašim idejnim rešenjima. Takođe, u mogućnosti smo da Vam ponudimo podršku pri adaptaciji objekata koji su pod zaštitom, u domenu izrade unikatnih elemenata za te potrebe.